Hladká pšeničná

MLYNÁŘOVA MOUKA PŠENIČNÁ HLADKÁ

Mlynářova mouka pšeničná hladká je ideální surovinou pro pečení jemného pečiva, housek, rohlíků, bábovek, různých druhů cukroví, muffinů, vaflí, dortů či pro přípravu smažených palačinek, lívanců a koblih.

Jedinečnost Mlynářovy mouky pšeničné hladké spočívá v jejím obohacení přírodními enzymatickými látkami. Ty zvyšují absorpční schopnosti mouky vázat vodu a udržet ji v těstě, i během pečení. Díky tomu jsou vámi vytvořené dobroty vláčnější a jejich trvanlivost a svěžest je delší. Nemalým benefitem je i schopnost rozvolňovat míchané těsto, čímž hospodyňkám ulehčují námahu při ručním hnětení. Enzymy mají také významný vliv na objem pečiva, které je díky nim větší, nadýchanější a na povrchu více propečené. Kůrka tak získává intenzivnější a lahodnější chuť.

Vyzkoušejte a sami se přesvědčte, jak se peče a vaří se skutečně kvalitní moukou, kterou oceňují profesionální pekaři, cukráři a blogeři.

Inspirující foto a video recepty naleznete i na našem blogu instagram.com/mlynarovymouky.

Mlynářovy mouky vyrábí tuzemská společnost Český Mlynář s.r.o. z Týnce nad Labem, který se nachází uprostřed Zlatého pruhu – nejúrodnější části Polabské nížiny, výhradně z české pšenice. Historie Týneckého mlýna se píše již od roku 1306, kdy jsou dokladovány první zmínky o jeho činnosti. Kvalita a tradice nám umožnily vytrvat na špici v oboru po dlouhá staletí až do dnešních dnů.

Dokladem je i vítězství ankety Volba spotřebitele 2018.

 

Složení: Potravinářská pšenice. Alergeny: 1 – lepek.

Výživové údaje: Energetická hodnota 1474kj/348kcal, tuky 1,5g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g, sacharidy 70g, z toho cukry 3g, bílkoviny 12g, sůl 0,01g, vláknina 3g.

Skladování: Skladujte odděleně od látek aromatických, ve větraných prostorách s relativní vlhkostí vzduchu nejvýše 75 %.

Výrobce: Český mlynář s. r. o. Pivovarská 137, Týnec nad Labem, 281 26

 

Naše další příběhy

O NÁS

Mlynařinu děláme poctivě a s láskou.

Mouka se mele v Týnci nad Labem už od 14. století. Tehdy byla považovaná za výjimečnou surovinu. My se této myšlenky držíme dodnes. Mlynářské řemeslo je pro nás vášní a výrobě mouky se snažíme dát opravdu vše.

Více informací