MLYNÁŘŮV BLOG

Od mletí mouky po přípravu koláčů. Sypeme vám příběhy ze světa Českého Mlynáře.

Nová gurmánská edice Mlynářových mouk

Nová gurmánská edice Mlynářových mouk

Rádi experimentujete v kuchyni? Připravili jsme si pro vás šest nových gurmánských mouk, které používají profesionální kuchaři, aby dodali svým receptům jedinečnou chuť!

číst více
Nová pohanková a žitná mouka!

Nová pohanková a žitná mouka!

Ať už jste profi pekař či ne, rozhodně oceníte jedinečnou recepturu dvou nových mouk, které jsme si pro vás přichystali.

číst více
Cvrčkový chleba a zdravé novinky

Cvrčkový chleba a zdravé novinky

Společně se společností SENS jsme vyvinuli nový zdraví prospěšný produkt bohatý na bílkoviny. Přečtěte si více o tom jaké další novinky pro vás chystáme.

číst více
Český mlynář zvítězil ve Volbě spotřebitelů

Český mlynář zvítězil ve Volbě spotřebitelů

Český mlynář zabodoval ve Volbě spotřebitelů, ve své kategorii porazil konkurenci.

číst více
Příběh mouky

Příběh mouky

Mouka je pro mnohé z nás běžnou součástí každodenního jídelníčku. Stačí si ukousnout k snídani bábovku, poobědvat těstoviny nebo si k večeři obložit housku. Jak ale vzniká...

číst více
Jak pro vás meleme mouku

Jak pro vás meleme mouku

Od počátku tvrdíme, že mouka nemusí být jen úplně obyčejná surovina. Naše mouka je zkrátka jiná. Má dlouholetou tradici a je opravdu poctivá.

číst více
Tajemství dobře upečeného chleba

Tajemství dobře upečeného chleba

Chléb patří od pradávna mezi oblíbené základní potraviny. Dnes je v běžné nabídce nepřeberné množství typů a vybrat si mezi nimi je kolikrát opravdu dřina. Možná i proto se...

číst více
České buchty s povidly

České buchty s povidly

V naší malé zemi snad neexistuje osoba, která by je alespoň jednou za život neochutnala. Kynuté buchty s povidly jsou pohádkový recept, který zavání nedělí, dětstvím a máminou...

číst více