Hrubá pšeničná

MLYNÁŘOVA MOUKA PŠENIČNÁ HRUBÁ

Mlynářova mouka pšeničná hrubá je ideální surovinou pro výrobu nudlí, těstovin, knedlíků, karbanátků či některých druhů koláčů, řezů a dortů.

Jedinečnost Mlynářovy mouky pšeničné hrubé je dána standardizací kvalitativních parametrů, které splňují přísná kritéria pro kynutí a vaření českých tradičních knedlíků, noků a těstovin, kterou od nás vyžadují přední čeští výrobci těchto produktů.

Vyzkoušejte a sami se přesvědčete, jak se peče a vaří se skutečně kvalitní moukou, kterou oceňují profesionální pekaři, knedlíkáři, těstaři a blogeři.

Inspirující foto a video recepty naleznete i na našem blogu instagram.com/mlynarovymouky.

Mlynářovy mouky vyrábí tuzemská společnost Český Mlynář s.r.o. z Týnce nad Labem, který se nachází uprostřed Zlatého pruhu – nejúrodnější části Polabské nížiny, výhradně z české pšenice. Historie Týneckého mlýna se píše již od roku 1306, kdy jsou dokladovány první zmínky o jeho činnosti. Kvalita a tradice nám umožnily vytrvat na špici v oboru po dlouhá staletí až do dnešních dnů.

Dokladem je i vítězství ankety Volba spotřebitele 2018.

 

Složení: Potravinářská pšenice. Alergeny: 1 – lepek.

Výživové údaje: Energetická hodnota 1474kj/348kcal, tuky 1,5g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g, sacharidy 70g, z toho cukry 3g, bílkoviny 12g, sůl 0,01g, vláknina 3g.

Skladování: Skladujte odděleně od látek aromatických, ve větraných prostorách s relativní vlhkostí vzduchu nejvýše 75 %.

Výrobce: Český mlynář s. r. o. Pivovarská 137, Týnec nad Labem, 281 26

 

 

Naše další příběhy

O NÁS

Mlynařinu děláme poctivě a s láskou.

Mouka se mele v Týnci nad Labem už od 14. století. Tehdy byla považována za výjimečnou surovinu. My se této myšlenky držíme dodnes. Mlynářské řemeslo je pro nás vášní a výrobě mouky se snažíme dát opravdu vše.

Více informací